Geisha kakor
Inte så juligt men gott ändå!
Ingredienser
1 ägg
20 st geisha
2 dl mjöl
1, 5 tsk bakpulver
Lite salt
Fyllning
12 geisha
1. Sätt ugnen på 175
2. Smält geishan
3. Knäck ett ägg i en bunke
4. Blanda ner den smälta geisha
5. Blanda mjöl, bakpulver och ev lite salt
6. Rör ner i bunken med chokladen och arbeta ihop till en deg
7. Rulla 12 st bollar och sätt på bakplåtspapper på en plåt
8. Tryck i en geisha i varje boll och täck
9. Gör gaffelmönster i ett kors på bollen
10. Grädda i 10-15 min
11. Ät när det inte svalnat helt.. mmmmm
Receptet hittade jag på fixasjalv.se.
Låter ju jättegott!! Förstår mig inte riktigt på bilderna bara ;) På sista bilden är de ju mycket ljusare, är det så de ser ut när de varit i ugnen o de andra bilderna är innan ugnen, eller?