Min decemberbebis

Tänk att jag som är så julgalen ska få en decemberbebis! Längtar alltid mycket efter julen, men i år är det ju helt galet! Om allt går väl så är bebisen här just när det är som juligast. Amma till julfilmer med julgransdoft i bakgrunden. Den kommer få i sig alla juliga smaker som clementin, lussekatt osv det första i livet. Frågan nu är ju om den blir lika julgalen som jag eller om den kommer hata julen för att det är för nära dens födelsedag? Tänk om jag föder just på julafton tex? Är det någon som vet hur man gör då? Eller rent allmänt med barnkalas så nära jul? 

 
Hursomhelst. Fick denna fina presenten av min vän som vet hur julgalen jag är. 🤗 visst är den fin?
 
 

Fick även en nötknäckare som är handgjord. Så fina presenter!  

#1 - - Anette - En fin jule:

Så sött :)

Svar: :) ja eller hur!
Julkulan

#2 - - Jessica:

Åh, spännande med en bebis. MIn kom den 21 december. Det första året var det stoooort firande med släkt och vänner. Förra året inte så stort alls. Vi firade hemma. Men i år blir hon 3, och vill ha ett kalas, så vi har ett i november (ingen kan komma 3 dagar innan ju ändå, eller det går ju om man vill såklart...) och sedan firar vi i familjen på födelsedagen. Jag tänker att det viktigaste är att det blir avskilt. Det är ballonger och tårta och paketpapper som inte är juligt etc. Min kusin är född på julafton och honom firade vi alltid en månad efter - så han fick 2 bra dagar =)
Att fira jul på BB är för övrigt en av mina bästa jular - jag saknade dock julmat! =)

Svar: Åh! Tack för tipset! Nu känns det faktiskt mycket bättre! Fira födelsedag flera gånger kan ju aldrig vara fel liksom :)
Julkulan

#3 - - Johanna:

Dottern är född tionde december och har haft barnkalas då utan problem. Sonen har en kompis som fyller 23 december, han brukar ha kalas i juni.

Svar: Ok! Kul att det finns så många varianter att välja på! Tack 😊
Julkulan