Höst, familj och natur

Älskade söndag! Idag har vi verkligen fångat dagen. Det är sällan man får till såna här dagar, men idag lyckades vi. Vi lämnade all tvätt, städning och renovering hemma och åkte först ut med båten och fiskade. Det var lillans första båttur och jag är glad att vi hann med en tur innan det blir dags att ta upp båten. Hon fullkomligt älskade att åka båt. Dock var hon mindre nöjd när pappa fiskade för då stod ju båten typ still. Suck och stön.  


Fisketuren blev kort och när vi var på väg hem var det så soligt och härligt att vi bestämde oss för att sadla om och åka ut till skogen och grilla korv. Så härligt och höstigt det var 🍁❤ 


Höstmys!

Annorlunda jul i år

Egentligen var det annorlunda redan förra året, men i år är det ännu mer märkbart. Julen kommer från och med nu bli bättre än någonsin för nu får jag fira tillsammans med min lilla dotter. Jag kommer få se magin och förundran i hennes ögon, precis som man själv kände som barn. Förra året var hon bara en månad gammal, men i år kommer hon förstå lite mer. Undrar hur hon kommer reagera på jultomten? Undrar om hon kommer gilla pepparkakor? Undrar om hon kommer tugga på granen? Det återstår att se, och jag är taggad till tusen! 
Lillan förra året.
Lillan i år. Taggad as hell!

Visa fler inlägg