Nu är det slut...

Igår var det årets deppigaste tradition: Tjugondag knut. Tycker det är lite deppigt när allt juligt ska bort. Visst är det skönt samtidigt med de lite ljusare gardinerna och så men ändå. Ljusen kunde varit kvar... jaja. 


Nu är nästa tradition på tur alla hjärtans dag om en månad. Funderar på om man ska ta och fira det för en gång skull bara för att ha något att se fram emot nu.. 

Roman med jultema!

I julklapp fick jag boken "Jag kommer hem till jul" av Joanna Bolouri. Jag kan varmt rekommendera den! 
Det var mysig läsning såhär när julen fortfarande är här men man inte har någon stress kring inköp och andra förberedelser inför jul. Den handlar om Emily som är 38 år och har en väldigt speciell och halvgalen familj. De tjatar konstant om att hon måste hitta en kille och äntligen gör hon det. Problemet är att veckan innan jul får hon veta att han är gift och har barn. Istället för att tvingas förklara för sin familj att hon valt fel kille och åter är singel så övertalar hon sin granne att följa med. En väldigt lättsam bok med lite brittisk humor. Gillade den mycket!

God fortsättning!

De första dagarna i januari tycker jag känns så lovande. Ren start. Jag brukar undvika nyårslöften men ändå på något sätt försöker man införa något nytt. Bli en bättre version av sig själv. Få en nystart. Det brukar vara det klassiska att träna, äta rätt och sluta med någon ovana. Allt sånt är så lätt att bryta för ledigheten slutar inte 1 januari utan håller oftast på till 7:e iaf och man kan ju inte låta bli överblivet godis och sånt då.... Men jag tänkte att jag under detta år ska fortsätta som förra året helt enkelt. Vara glad och stöta bort allt negativt! Ägna mig åt min familj och mina små projekt jag alltid har för mig. Första projektet är att skriva klart min släktsaga! Det ska bli roligt! 


Kolla så fint mamma pyntat i år 😍 Tur för mig att julen varar lite till så man kan njuta av denna magi!
Visa fler inlägg