Nu är den här!

Nu är den här! Första adventshelgen! Äntligen! Här ska det julas så det står härliga till! Det ska bakas pepparkakor, Liseberg ska besökas (förhoppningsvis) och på söndag så blir det givetvis den traditionella adventsfrukosten hos mina föräldrar! Plus att det är dags för årets julkalender att dra igång!
 
Oj oj oj! Nu kör vi JULEN 2013!
 
 
 

Fredag = Tjejkväll

Ikväll ska jag på tjejkväll! Det ska bli så kul att träffa mina fina tjejer nu för det är otroligt längesen vi träffades allihopa. Vi ska vara i min systers pyntade hus och dricka lite glögg och så ska vi självklart äta lite middag, men det blir inte julmat förrutom att jag och syster funderar på att göra en pepparkakscheescake till efterrätt. Undrar hur det kommer bli.. :) I övrigt tänkte vi oss tapas och Sangria. Sangria tycker jag i och för sig kan kännas lite juligt eftersom det är apelsin och kanel i, men som jag är så kan jag se julen i nästan vad som helst just nu :) Jultaggad som bara den nu när det snart är första advent!!
 
Jag får återkomma om vi lyckades med pepparkakscheescaken... :)

Första julklapparna har anlänt!

Jag fick ju ett ryck häromdagen och beställe nästan alla julklappar jag behövde. Nu har dom första paketen kommit! Det är lite som att själv få paket när man beställer såhär, eftersom man nästan glömt vad man beställt.. :) Skojigt!
Visa fler inlägg