Årets adentskalendrar

Tidigare år har jag gjort egna julkalendrar till mina närmsta, men har känt att jag inte riktigt hinner med det. Speciellt inte i år. Så det blev att jag köpte en till min sambo och så en till syrrans barn. Den första är olika skäggoljor till min sambo och den andra är pyssel till barnen. Men det är egentligen ingen paketkalender utan en bok med nytt kapitel per dag. Får se vad dom tycker om dessa 😊

En dag kvar!

Igår var jag på kontroll på förlossningen igen. Glada nyheter! Ingen förändring sen jag kom hem från sjukhuset i fredags! Så nu ska jag bara ta det lite lugnt idag och imorgon med och så är jag i hamn! Då räknas det inte längre som en prematurförlossning 🤗 De lyckades verkligen stoppa värkarna och det lönade sig att ta det lugnt denna veckan. Nu är frågan om bebis ändå vill titta fram tidigare eller om det blir en liten decemberbebis ändå.. Spänningen fortsätter!


Från lampa till lykta - DIY

När vi köpte huset vi bor i så ingick allt som var i huset: möbler, porslin, handdukar mm. I hallen fanns en lampa som såg ut som en lykta. Den är egentligen väldigt fin, men den gav inte tillräckligt med ljus för hallen så den fick vi byta ut. Den var ju som sagt ändå fin (tycker jag) så bestämde mig för att ta bort själva lampan och använda den som lykta helt enkelt. Blev väldigt nöjd! 


Fick be killen om lite hjälp. Han försökte förklara för mig att den inte kommer funka som lykta, men jag envisades. Så visade det sig att han hade rätt.... Det blev dels för varmt och dels så var det så tätt att ljusen slocknade efter ett tag. Men kom fram till att jag kommer använda mig av såna där LED värmeljus istället. Så! Problemet fixat! 

Planen är att lägga undan den nu med mitt halloween- och höstpynt och att ta fram den igen nästa år. Det kommer bli snyggt!

Visa fler inlägg